arrow_drop_up arrow_drop_down


Veel gestelde vragen over Noni


Is TAHITIAN NONI™ Sap goedgekeurd om binnen de E.U. geleverd te worden?

Ja, sinds juni 2003, besluit nr 2003/426/EC volgens Verordenig (EG) Nr258/97 betreffende nieuwe voedingsmiddelen.


Tevens is er Kosher TAHITIAN NONI™ Sap verkrijgbaar. Voor meer informatie hierover kun je telefonisch contact met mij opnemen. 

Tel.nr. 0640180804


Wat zijn de voordelen van Noni drank?
1. ondersteuning van het afweersysteem van het lichaam
2.  ondersteuning van lichamelijke prestaties


Zijn er ook andere producten verkrijgbaar?

Thrive Max is ook via ons verkrijgbaar. Voor dieren heeft Morinda Equine Essentials™ ontwikkeld. Tevens zijn er plantaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Meer hierover kun je hier vinden


Verpakking

TAHITIAN NONI™ Sap wordt geleverd in een glazen fles met een inhoud van 1 liter. Bestel je een doos, dan krijg je 4 flessen. Ook is TAHITIAN NONI™ Sap verkrijgbaar in een 4 liter Quad. Thrive Max wordt geleverd in een fles met een inhoud van 750ml.


Gebruiksduur

Een fles TAHITIAN NONI™ Sap is normaal gesproken voldoende voor een maand. Afhankelijk van jouw eigen gebruik, kan het zijn, dat je meer dan een fles per maand gebruikt. Voor informatie hierover kun je contact met mij opnemen.


Houdbaarheid

TAHITIAN NONI™ Sap is houdbaar tot de datum die is aangegeven op de fles en gewoonlijk 2 jaar. Na opening van de fles is het TAHITIAN NONI™ Sap minimaal 60 dagen houdbaar. Koel bewaren. Ongeopende flessen kunnen buiten de koelkast bewaard blijven.


Consumenten prijs

De adviesprijs is € 59,25 per fles

Onze prijs is € 39,50 per fles. Een doos van 4 flessen TAHITIAN NONI™ Sap kost € 157,95 incl. verzendkosten.

Een 4 liter Quad TAHITIAN NONI™ Sap kost € 147,45 incl. verzendkosten.

Prijs voor België incl. verzendkosten € 154,07

Prijs voor Duitsland incl. verzendkosten € 159,62

Prijs voor Australië incl. verzendkosten $ 178,-


De prijs voor 1 fles Morinda Core Max is € 61,30 en een doos met 4 flessen Thrive Max kost € 182,45 incl. verzendkosten.


Wil je weten wat de levering van een doos van 4 flessen TAHITIAN NONI™ Sap of een van de andere producten in jouw land kost? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel 0031(0)640180804


Levering

Een doos TAHITIAN NONI™ Sap kan door mij wereldwijd worden geleverd. De prijs in andere landen is afhankelijk van de BTW en de verzendkosten die daar worden berekend.

Ook is de Noni af te halen bij één van de afhaaladressen. Neem hiervoor contact met mij op.


Betaling

Het betreffende bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL80ABNA 0595129137 T.N.V. M. VAN EDEREN

Levertijd

Indien je van maandag t/m donderdag voor 10.00u het betreffende bedrag hebt gestort op bovenstaand rekeningnummer, dan heb je jouw bestelling in principe de volgende dag in huis. Bestel je op vrijdag dan wordt jouw product op maandag of dinsdag door UPS afgeleverd.